Wat is een 8 Inch Dekbedovertrek?

Dekbedovertrek hotelkwaliteit

Als u in warenhuizen rondkijkt, zult u zien dat de meeste hotels dikke dekbedovertrekken op hun bedden gebruiken. Dit komt door de 8 1/2 inch dekbedovertrek die in hotels veel gebruikt wordt. Als u deze overtrek niet heeft, en u heeft echt een dikke, comfortabele dekbedovertrek nodig, dan moet u er een kopen. Wat is een 8 1/2 inch dekbedovertrek? Het is een dekbedovertrek van 8 1/2 inch in de lengte en 7 inch in de breedte. Als u het over uw dekbedhoes doet, ontstaat er een diepe zak die er heel mooi uitziet als u een groot bed hebt. Er zijn veel verschillende ontwerpen beschikbaar: mons planographis kleur combo, roze gingham, berg planographis, eenvoudig zwart op ivoor, donkergrijs op ivoor, wit op ivoor, tan broek kleur combo, lichtblauwe broek kleur, koningsblauwe broek kleur, en nog veel meer.

Bovenstaande ontwerpen zijn slechts een paar voorbeelden. U kunt ook bedspreien in kleurcombinaties vinden in Just the Way You Want Them Too. Nu u ziet dat u uw hele gezin kunt kleden in het elegantste beddengoed dat u kunt vinden, wilt u er toch ook een kopen? De Afrika PTA – Dank u Parisien editie De brioche babysprei, geïmporteerd en gebonden in de Verenigde Staten uit Zuid-Afrika, is gemaakt van 100% katoen. Dit zware materiaal is zeer dik, en het is de dikste van het stel. Deze 8-delige set bestaat uit een Flat Sheet, Flat Sheet Comforter Set, Euro Shams, knappe kussenslopen, Tote Bag, 24 Cup Coffee Warmer enanielee sock monkey wrench. Deze accessoires zijn gemaakt van stijl ruw katoen. De monogramming optie is beschikbaar op het laken en de Euro Shams. De klanten schijnen dit laken te beoordelen als de best verkopende bedsprei. De best verkochte bedsprei met een “podium” aan alle kanten van het bed is de zeewier dunne dekbedovertrek. Het is bekroond met een U.S. patent op een nieuw ontwerp. Het is gemaakt van off-white micro suede materiaal. Het is een diep groene kleur die diep vervaagt. U kunt deze kleur off-white met neerwaartse kanten in de wasmachine wassen. De instructies zeggen dat het in de machine moet worden gewassen in warm of koud water met een van de aanbevolen wasmiddelen.

Een klant merkte op dat ze om de 6 weken een draadje verliest, maar als ze het draadje de laatste zes maanden heeft gehad, kan ze de data dateren wanneer ze weer een nieuw draadje krijgt. De sterrenbeoordeling is 4 van de 5 sterren. Een klant verslijt haar kingsize matras om de 4 jaar, en ze vindt dat een kingsize matraskussen comfortabeler is dan een extra groot matras. Met de nieuwe king size slaapt ze zelfs beter dan in een normaal bed, en ze slaapt beter sinds ze dit product heeft gekocht. Volgens de gebruiksaanwijzing moet de matras in de wasmachine worden gewassen in warm of koud water met een van de aanbevolen wasmiddelen. Een van de recensenten merkt op dat het, ook al is het van polyester gemaakt, toch heel zacht aanvoelt, en dat het, ook al is het maar een matje van 10 x 10 x 3 inch, toch perfect past.

Uit de feedback van klanten blijkt dat de deken, ook al is hij duurzaam en gemaakt van een polyester materiaal, toch zeer goed opwarmt, en de klant vond dit veel beter dan een gewone deken met plastic traagschuim voering. Een andere recensent merkt op dat, ook al is het een queensize, toen het eenmaal gekocht was, het groot genoeg was om als één groot dekbed te dienen, vanwege de extra lengte. Als je een kingsize nodig hebt, dan maakt hetzelfde bedrijf een queensize dekbedovertrekset. De set bestaat uit een dekbed, een bumper, twee kussenslopen en een hoeslaken. De prijs is $129,99. Veel klanten zeggen dat verstelbaar beddengoed een superieur ontworpen klasse beddengoed is. Veel van de sets worden geleverd met veel accessoires, zoals veel kussenslopen en valance voor de ramen. Met de vele accessoires om te mixen en matchen, en de mogelijkheid om elke set te personaliseren met veel verschillende stoffen en accessoires, is verstelbaar beddengoed naar mijn mening een winnaar.

Lees meer

Luxe handdoeken

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.